Ilinca Vandici, dezvăluiri sincere despre relaţia cu Andrei Neacşu: "A fost singurul care a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu eram conştientă"

7 octombrie 2020   Vedete

Ilinca Vandici apare pe sticlă zi de zi, dar puţini dintre telespectatori ştiu ce familie frumoasă are. Prezentatoarea de la Kanal D are o relaţie specială cu soţul ei, el e persoană care îi e alături şi la bine, şi la greu. Tot el a ajutat-o să treacă peste cea mai dificilă perioadă din viaţa sa. 

De aproximativ cinci ani de zile Ilinca Vandici formează un cuplu cu Andrei Neaşcu. Ea apare zilnic la TV, el nu e aşa dornic să fie în lumina reflectoarelor, el preferă ringul de box. În 2017 şi-au oficializat relaţia, au devenit soţ şi soţie. Au împreună şi un băieţel minunat, pe Zian. 

Totul a fost roz în relaţia lor? Iată că nu, chiar prezentatoarea a dezvăluit că ea a trecut prin momente dificile, după naştere, iar el a fost singurul care a observat că ea are nevoie de ajutor specializat, că este mai tristă, că se confruntă cu depresia postnatală:

"Soţul meu a sesizat o tristeţe la mine, nu o schimbare de atitudine. Faţă de el sau de fiul meu nu aş putea să îmi schimb niciodată atitudinea. Andrei mi-a demonstrat cât de mult mă iubeşte şi cât de mult mă cunoaşte. A fost singurul care a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu eram conştientă.", a declarat Ilinca Vandici potrivit Redactia.ro. 

Prezentatoarea a fost sinceră încă o dată şi a mărturisit că nu a fost deranjată că soţul ei nu era la primul mariaj. Andrei Neacşu mai fusese căsătorit o dată, însă divorţase rapid.

"Noi am început această relaţie fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experienţă de viaţă, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îţi împarţi tot restul vieţii cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment.", a menţionat ea pentru aceeaşi sursă. 

În Prezent, Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil", difuzat la Kanal D.

Foto: Facebook

Mai multe