Imagini de arhivă cu Sophia Loren în bikini, la circa 20 de ani. Nu era chiar suplă!

21 iulie 2020   Vedete

A fost frumoasă şi în tinereţe, este frumoasă şi acum, la 85 de ani.

Cea mai mare actriţă a Italiei, cea supranumită „Zeiţa din Napoli“, a susţinut dintotdeauna, sus şi tare, că imaginea ei este şi astăzi, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu şi că niciodată nu şi-a corectat nimic cu ajutorul chirurgiei estetice.

Asta în ciuda faptului că, încă de tânără, studiourile cinematorafice şi chiar soţul ei, răposatul producător de filme Carlo Ponti, i-au cerut să-şi ajusteze nişte defecte. „Spuneau că am nasul prea lung şi gura prea mare. Dar acest lucru nu m-a afectat, căci, atunci când cred în ceva, mă lupt pentru asta“, îşi aminteşte astăzi Sophia Loren.

La cei 1,74 m ai săi, Sophia este o femeie înaltă, începându-şi cariera în concursurile de Miss, însă diva n-a fost niciodată şi vreo subţirică, aşa cum o demonstrează şi aceste poze de arhivă cu italianca.

La 22 de ani, cât avea actriţa în această fotografie cu ea datând din anul 1956, diva afişa o siluetă clepsidră destul de planturoasă. Fotografia o arată pe Sophia purtând un costum de baie dintr-o piesă şi întinsă pe o plajă în Italia natală.

Sexy sau nu?

Foto: Profimedia

Mai multe