Inna, dezvăluiri despre viaţa personală: "Am fost cerută în căsătorie şi am zis DA"

20 mai 2020   Vedete

E foarte discretă când vine vorba despre viaţa personală, dar iată că de data aceasta a făcut o declaraţie surprinzătoare. Inna a fost cerută în căsătorie, a spus DA, dar apoi...s-a răzgândit!

Aflăm mereu despre viaţa profesională a Innei, despre cât de bine îi merge, cât de multe concerte are şi cum lansează piesă după piesă. E în topuri în industria muzicală nu doar de la noi, dar şi din străinătate. I-a cucerit pe toţi cu melodiile sale. A reuşit chiar să aibă şi propria revistă care îi poartă numele. Dar despre viaţa personală? O să o vedem curând căsătorită şi cu copii? 

Rar am văzut-o pe Inna la braţul vreunui bărbat, dar...dacă ne gândim mai bine, credem că niciodată nu a apărut în compania iubitului sau a vreunui partener. Se pare că aceasta ar fi avut o relaţie chiar cu managerului ei, cu Lucian. Ulterior, au apărut zvonuri că artista s-ar iubi cu un fotograf, cu John Perez. Speculaţii au rămas, căci ea nu a făcut nicio declaraţie oficială referitoare la acest subiect. 

Inna a surprins recent când a anunţat că a fost logodită, a fost cerută în căsătorie, i-a spus iubitului DA. Pe canalul de Youtube al lui Selly a făcut dezvăluirile: „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat şase ani şi după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe YouTube.

Aşadar, se pare că am fi văzut-o pe Inna în rochie de mireasă, la altar, dar şi ea şi partenerul au decis să nu facă acest pas. 

Mai multe