Inna şi Alina Eremia, show erotic la piscină? Surprinse în timp ce se pipăiau senzual

3 septembrie 2019   Vedete

După o zi stresantă la studio sau chiar şi după concerte, vedetele aleg şi ele ca metodă preferată de combatere a stresului piscina, unde se pot relaxa şi bronza în acelaşi timp. Pe această reţetă au mers şi cântăreţele Inna şi Alina Eremia, prietene de altfel, care şi-au propus să bifeze împreună o zi la piscină.

Programul lor încărcat îşi spune cuvântul la un moment dat, iar cele două artiste au nevoie de momente de respiro, pe care şi le fructifică din plin atunci când găsesc o „portiţă de scăpare” în agendă. Şi cum vara calendaristică s-a terminat, Alina şi Inna au decis să forţeze anotimpul călduros încă o vreme, în bikini sexy şi doritoare de bronz.

Vremea a fost pe placul celor două, având în vedere că, deşi am intrat în prima lună a toamnei, septembrie, temperaturile sunt în continuare ridicate, oferind în continuare prilejul unei zile relaxante pe litoral, la terase sau piscine. Cele două prietene au avut grijă una de bronzul celeilalte, dându-se cu loţiune de soare, spre deliciul celor din jur, iar fotoreporterii Click! le-au surprins şi în timpul unei discuţii „ca între fete”.

Iată fotografiile sexy cu Inna şi Alina Eremia la piscină

Mai multe