Întâlnire adorabilă Mirabela Dauer – Horia Brenciu. ”Ai fost iubirea vieții mele”

26 mai 2022   Vedete

Minunata artistă a acceptat invitația lui Horia Brenciu în podcastul său, ”Lucruri simple”.

Aici, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri emoționante, despre greutățile vieții, provocările ei și diagnosticul cancer pe care a reușit să-l învingă.

La 74 de ani, Mirabela alege să privească viața cu detașare și s-a declarat flatată de declarația lui Horia Brenciu. Acesta i-a mărturisit că prima dată a văzut-o la televizor, era doar un puști din Brașov și s-a îndrăgostit iremediabil de ea: ”Ai fost iubirea vieții mele”, i-a făcut Brenciu adorabila declarație.

Mirabela Dauer a povestit publicului acestui podcast despre faptul că a avut doi părinți care s-au iubit mult: ”Mama a fost o răsfățată. Tata a ținut-o acasă, nu a lăsat-o să lucreze. Ea a crescut doi copii.” Cu toate acestea, copilăria nu i-a fost ușoară.

Tatăl său, din păcate, a fost deținut politic pe vremea lui Ceaușescu. El a mers la închisoare și chiar fusese condamnat la moarte. A reușit totuși să-și comute pedeapsa și să iasă de la închisoarea Văcărești după 9 ani de temniță. Mirabela avea trei ani când durerosul moment s-a întâmplat și și-a privit părintele mergând la închisoare.

Mira a trecut prin numeroase experiențe dureroase, zguduitoare chiar. Însă, Brenciu a consolat-o și i-a spus că viețile lor sunt oarecum asemănătoare, iar el e ferm convins că greutățile i-au întărit, i-au făcut mai buni, mai iubitori, mai empatici.

Îndrăgita solistă privește cu nostalgie trecutul și afirmă că acum, la vârsta sa, a devenit înțeleaptă.

Artista a trecut inclusiv prin temuta boală numită cancer, despre care spune: ”M-a întărit Dumnezeu și să știi că e singurul care a stat lângă mine!”

Mirabela Dauer  a ajuns la medic după ce a acuzat o stare de oboseală nefirească. Analizele au ieșit bine, dar un RMN-ului a pus-o față în față cu cruntul diagnostic.  Artista avea o tumoră la rinichi care se extinsese la vezică, iar ulterior i-au fost extirpați 52 de ganglioni.

În lupta cu boala, Mirabela a văzut exact cine îi erau prietenii. I-a mărturisit lui Horia că nicio clipă nu a capitulat în fața cancerului. A fost un diagnostic pe care l-a acceptat cu demnitate și din secunda doi s-a gândit cum îl va învinge. Mentalitatea de învingătoare a ajutat-o foarte mult în provocările vieții.

Un podcast foarte interesant, în care toți fanii Mirabelei au ocazia să o cunoască mai bine. Artista e convinsă că tot ce întâmplă pe lume este cu un sens. ”Cred în Dumnezeu și El ne iubește. Pe cine iubește, încearcă. A meritat.”

Foto: Captură Youtube

Mai multe