Întâlnire de 5 stele la Londra! Soprana Angela Gheorghiu, vizitată de Nicolae al României şi alţi câţiva români celebri FOTO

18 iunie 2019   Vedete

A fost un weekend de excepţie la Royal Opera House din Londra, unde soprana noastră a oferit un regal din "Tosca" în faţa unui auditoriu VIP.

Aflaţi la Londra pentru câteva zile, Nicolae al României şi soţia sa, Alina-Maria, au fost în public la spectacolul "Tosca" de Giacomo Puccini, montată pe scena Covent Garden, la Opera Regală din Londra. Rolul principal a fost interpretat de celebra soprană română Angela Gheorghiu, care a evoluat în compania tenorului Vittorio Grigolo şi a baritonului Marco Vratogna.

După spectacolul la care artista noastră a cules aplauze la scenă deschisă, cuplul Nicolae şi Alina-Maria au vrut să-şi prezinte felicitările. Alături de ei s-au aflat şi alţi spectatori români VIP, ca Dana Războiu şi actriţa Anamaria Marinca.

Totodată, în grupul de români l-am putut vedea şi pe medicul stomatolog Mihai Ciortea (32), partenerul de viaţă al Angelei Gheorghiu (54) de câţiva ani încoace, cu 22 de ani mai tânăr decât ea, dar şi pe fratele acestuia, Claudiu Ciortea.

De altfel, Mihai Ciortea (foto stânga) îi este mereu alături marii artiste şi, în ciuda previziunilor, relaţia lor durează de mai bine de 6 ani. Cei doi se pozează mereu, ca un cuplu îndrăgostit, în fiecare colţ al lumii.

Mai multe