Amalia Enache: „Tatăl Almei ştie să mă iubească cel mai frumos”

28 septembrie 2017   Interviu

În ultima vreme, am avut parte de o Amalia Enache dedicată trup şi suflet familiei, în special fiicei sale, Alma. Această experienţă pare să fi ajutat-o în cel mai recent proiect în care este implicată, animaţia „THE LEGO® NINJAGO® MOVIE”.

Am povestit cu Amalia despre viaţa alături de Alma, despre familie, cel mai nou proiect al său şi planurile sale de revenire pe micul ecran.

Ce ne poţi spune despre rolul tău? Şi cât de greu a fost să intri în pielea personajului, mai ales că nu eşti actriţă?

Sunt o mamă de lego ninjago, o mamă responsabilă, dar fostă luptătoare şi ea. Aşa încât a fost foarte grea partea în care am avut de reprodus sunete de luptătoare ninja. Am avut mari emoţii că ar putea să nu sune natural, eu nefiind o ninja de felul meu.  Dar, pentru căldura din voce din restul filmului, m-a ajutat gândul la fiica mea, i-am vorbit „fiului" meu L-loyd cu gândul la Alma.

Cum te-ai pregătit pentru asta?

Doar mi-am luat puţin timp departe de Alma să studiez vocea originală a personajului, în limba engleză, şi să vad imaginile.

Ce ne poţi spune despre tatăl Almei? De ce a fost el ALESUL?

Pentru că este cel mai bun om pe care eu l-am cunoscut, după mama mea, şi care ştie să mă iubească cel mai frumos. Citeşte aici răspunsul ei complet!

Mai multe