Celebrităţi care nu s-au îmbrăcat în alb în ziua nunţii lor!

9 mai 2017   Interviu

Cine a zis că-n ziua nunţii trebuie să porţi neapărat alb sau rochie de mireasă? Aceste celebrităţi s-au abătut de la această ”regulă” şi totuşi au arătat şi s-au simţit foarte bine în momentul în care au păşit spre altar. Haideţi să le vedem pe acele mirese curajoase care n-au purtat convenţionala rochie de mireasă în ziua în care şi-au oficializat relaţia cu bărbatul iubit!

Jessica Biel

Mulţi au rămas surprinşi când au văzut că actriţa n-a purtat alb în ziua nunţii cu muzicianul Justin Timberlake. Ea a ales, într-adevăr, o rochie de mireasă, cu un croi amplu, de prinţesă, însă a zis ”nu” albului în ziua nunţii. Creaţia pe care a purtat-o actriţa a fost semnată de designerul Giambattista Valli şi a fost de un roz pudrat.

Anne Hathaway

Valentino Garavani, deşi era retras din activitate la nunta actriţei, a dorit să-i facă muzei sale o rochie pe care s-o poarte la oficializarea relaţiei cu Adam Schulman. Anne a purtat, aşadar, o rochie special făcut pentru ea, boemă şi romantică, asemenea personalităţii sale. Totuşi, n-a fost vorba de o rochie clasică de mireasă, căci, în partea de jos, rochia era în tonuri de roz.

Julianne Moore

Ea nici n-a îmbrăcat o rochie de mireasă la nunta cu Bart Freundlich, din august 2003. Celebra actriţă i-a spus ”Da” omului iubit într-o rochie Prada, extrem de stylish, lila, făcută special pentru ceremonia avangardistă, organizată în grădina casei lor.

Gwen Stefani

Ştim că are o fixaţie pentru rujul roşu, aşa cum are şi pentru culoarea roz când vine vorba de haine. Aşa că nu ne miră că-n ziua nunţii sale cu Gavin Rossdale a purtat o rochie Dior, cu nuanţe de roz, semnată de designerul John Galliano.

Elizabeth Taylor

La prima sa nuntă cu marea ei iubire, co-starul Richard Burton, Elizabeth a purtat o rochie galbenă, din şifon, şi o coroniţă florală. Şi-a completat look-ul cu o broşă cu smarald, una dintre bijuteriile pe care soţul ei i le-a dăruit în timpul relaţiei lor. Nunta lor a avut loc în martie 1964.

Keira Knightley

Keira a repurtat rochia de mireasă şi pe la evenimente de la Hollywood

Şi dacă tot vorbim de mirese atipice, trebuie s-o menţionăm şi pe Keira Knightley. Actriţa a purtat la nunta sa cu James Righton, din mai 2013, o rochie din tul roz, scurtă, semnată de Chanel.

Jessica Simpson

Rochia pe care a îmbrăcat-o Jessica Simpson în ziua nunţii cu Eric Johnson a fost una realizată de Carolina Herrera şi era în nuanţe aurii. Alegerea rochiei fără bretele şi-n nuanţele de gold s-a dovedit a fi una extrem de inspirată şi flatantă pentru silueta şi tenul actriţei.

Cynthia Nixon

O alegere avangardistă a fost şi rochia Cynthiei Nixon pe care a purtat-o la nunta cu partenera ei de viaţă, Christine Marinoni. Rochia purtată de starul din ”Sex and the city” a fost una creată de Carolina Herrera şi a fost în nuanţe de galben.

Emily Deschanel

La nunta cu David Hornsby, Emily a renunţat la rochia albă în favoarea unei rochii într-o nuanţă de roz pal. Şi bine a făcut, căci simpatică actriţă a fost o apariţie cu adevărat specială în ziua nunţii sale!

Jenna Dewan

Nici ea n-a mers pe reţeta clasică. Actriţa a îmbrăcat o rochie Reem Acra, fără mâneci, într-o nuanţă de roz, în ziua nunţii cu Channing Tatum. Spuneţi voi, nu-i aşa că a fost superbă în acel moment important din viaţa ei?

foto: Pinterest / Instagram

Mai multe