David Hasselhoff s-a logodit!

3 mai 2016   Interviu

Cine este tânăra care l-a cucerit pe The Hoff?

David este în culmea fericirii.

O blondă pe nume Hayley Roberts, cu 27 de ani mai tânără decât el. Altfel spus, David şi-a dorit să retrăiască vremurile din Baywatch, alături de o tânără blondă. Iar ea a păşit într-o fantezie devenită realitate - fiindcă Hayley era vânzătoare la Debenhams când starul s-a îndrăgostit de ea.

Cei doi au relaţie stabilă de mai multă vreme, The Hoff îndrăgostindu-se de ea pe când el era în juriul emisiunii Britain’s Got Talent. Se întâmpla în 2011, când ea a venit la el să-i ceară un autograf. Fermecat din prima clipă, David a fost de acord în schimbul numărului ei de telefon - iar câteva zile mai târziu, cei doi aveau prima întâlnire. "Habar n-aveam că avea de gând să facă asta. Sunt copleşită!", a declarat Hayley pentru revista Hello despre cererea în căsătorie.

"Eu am o vorbă: nu te căsătoreşti pentru că vrei să trăieşti cu cineva, te căsătoreşti fiindcă nu mai poţi trăi fără acel cineva", a spus romanticul The Hoff, care a cerut-o în căsătorie la un picnic în Malibu. "La mine exact aşa s-a întâmplat. Mi-am dat seama că sunt nefericit fără ea. Dar nu m-am grăbit, m-am gândit bine dacă să fac sau nu acest pas, fiindcă ştiu că sunt bătrân pentru ea", a adăugat cu sinceritate David, care are 63 de ani - Hayley având 36.

David şi Hayley formează un cuplu de 5 ani.

Foto: WENN

Mai multe