EXCLUSIV Adelina Pestriţu, primul pictorial de familie în noua casă: "Viaţa e despre ceea ce iubeşti, nu despre bani"

22 octombrie 2020   Interviu

Ultimul an a fost ca un carusel pentru ei, din care au „coborât“, recent, odată cu mutarea în noua casă, în care ne-au primit în premieră.

Cei care o urmăresc pe Adelina pe reţelele sociale ştiu deja că s-a mutat într-un nou cămin în care fiecare colţ are o poveste şi care reprezintă casa visurilor lor. Şi cine-şi imaginează că amenajarea este floare la ureche atunci când ai posibilităţi financiare, se înşală, căci, după cum veţi afla citind acest interviu, planul de acasă nu s-a potrivit cu cel... de pe şantier. Perioada nefericită în care au stat separaţi unii de alţii din cauza infectării cu Covid a Adelinei i-a făcut să preţuiască şi mai mult ce au. Căci au o familie frumoasă, care-şi continuă viaţa armonioasă sub alt acoperiş, mai modern şi mai încăpător, căci aşteaptă ca barza să-i surprindă din nou.

Au trecut câteva luni de când aţi început amenajarea noii case. Ce a stat la baza deciziei de a vă muta într-un nou cămin?

Adelina: Întotdeuna am tins către evoluţie pe toate planurile, iar venirea micuţei noastre pe lume a fost o nouă provocare. Nevoia de mai mult spaţiu ne-a făcut să recurgem la această schimbare. Unul dintre planurile importante de viitor este ca familia noastră să se mărească şi să-i facem Zenaidei un frăţior sau o surioară. Legat de acest aspect, speculaţii sunt de tot felul în presă.

Frăţiorul sau surioara e pe drum sau încă lucraţi la asta?

Noi ne dorim, dar se lasă aşteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne aşteptăm mai puţin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuţe, veţi şti cu siguranţă, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ţinem secret.

Momentan e amenajat doar dormitorul lui Zeny şi celelalte camere sunt transformate pentru voi. V-aţi gândit cum veţi face după ce va veni şi al doilea copil pe care vi-l doriţi atât de mult?

Probabil, preţ de câţiva ani, Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe lângă ea. Nu ne-am gândit la asta, dar un lucru este cert: prea curând nu vrem să ne mai mutăm într-o altă casă, amenajarea acesteia ne-a solicitat mult şi a implicat un proces destul de stresant.

Care erau principalele calităţi pe care le doreaţi la noua casă şi ce v-a făcut s-o alegeţi pe aceasta?

Deşi era în planul nostru să ne cumpărăm o casă mai mare, am fost luaţi uşor pe nepregătite. Nu apucasem să o punem pe cea veche pe vreun site de imobiliare, nici măcar să-i facem poze pentru a o pune la vânzare, însă clientul ne-a bătut la uşa şi a zis că vrea să cumpere un apartament în complexul nostru şi a auzit că noi dorim să-l vindem. L-am invitat în casă pentru vizionare şi tot în ziua aceea am bătut palma. Casa am găsit-o imediat, la două ore după decizia de vânzare a apartamanentului vechi şi ne-am decis la fel de repede s-o cumpărăm. S-a întâmplat totul cu viteza luminii, probabil aşa a fost să fie. Practic, am fost luaţi pe sus la propriu.

Când ai pornit la drum în decorarea noii case ce te-a inspirat şi cât aţi investit?

Am lucrat cu un designer de interior şi am ştiut exact ce ne dorim. La început am stabilit nişte reguli de „aşa da“/„aşa nu“. Am luat în calcul o lună de lucrări pe şantier şi au trecut trei. Am plecat de la un buget care pe parcurs a luat alte dimensiuni, iar în timpul şantierului tot apăreau situaţii neprevăzute.

Interviul integral îl puteţi citi în noul număr OK! disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Foto: OK! Magazine - Sorin Stana

Make-up: Andreea Popeanu

Hair: Adrian Perjovski

Mai multe