Învineţită cu... Globul de Aur. Actriţa nu a câştigat trofeul, dar a primit unul... drept în frunte! Cine a lovit-o?

7 ianuarie 2020   Vedete

Joey King, actriţa nominalizată la Globul de Aur pentru prestaţia ei din The Act, a rămas cu o vânătaie în frunte după... întâlnirea cu trofeul. Ce s-a întâmplat mai exact?

Joey le-a împărtăşit fanilor pe Twitter o imagine în care se vede vânătaia în frunte - semn cu care a rămas după ce a fost lovită cu trofeul pe care şi l-ar fi dorit şi ea - de către cea care l-a câştigat, colega ei de distribuţie din The Act, Patricia Arquette. Dar să nu vă închipuiţi că a fost o bătaie iscată din invidie. Nici măcar vreo scenă la ceremonia de decernare a premiilor care a avut loc duminică noapte.

"Patricia Arquette m-a lovit din greşeală cu Globul de Aur în cap", a explicat în postare Joey. Iar accidentul a avut, de fapt, loc la filmările unui clip amuzant despre Globurile de Aur pentru InStyle. Întreaga scenă a fost filmată cu Joey şi Patricia în lift. "Ce se întâmplă în lift rămâne în lift! Acum serios: îmi pare atât de rău", i-a răspuns Arquette. Noi zicem că lovitura îi va purta noroc şi King va câştiga şi ea un trofeu.

Foto: Twitter, Getty Images

Mai multe