Ioana Dichiseanu, despre starea tatălui său, actorul Ion Dichiseanu: ''Se află sub supraveghere medicală!''

27 ianuarie 2021   Vedete

Ion Dichiseanu a reuşit să depăşească problemele de sănătate avute, dar este monitorizat în continuare de medici. Marele actor se află acasă, lângă nepoată şi fiica, care au grijă să nu îi lipsească nimic.

”Este bine, este sub supraveghere medicală, pentru că este necesar, având în vedere episoadele prin care a trecut. Totul este spre binele lui”, spune fiica lui Ion Dichiseanu.

Ioana a avut întotdeauna o relaţie specială cu mare actor.

„Între mine şi tata nu este doar o relaţie de părinte-copil. Este o relaţie de prietenie specială, e chiar o relaţie frumoasă cum rar găseşti şi în multe cupluri, şi în relaţii de fraţi şi surori. Suntem aşa, câte o jumătate de inimioară, cum spune el.

Mă consider extrem de binecuvântată de Dumnezeu, tocmai prin prisma acestei relaţii pe care o am cu părinţii, cu tata. Ne simţim unul pe celălalt.

De multe ori, mi se întâmplă să nu spun ceva şi tata să înţeleagă exact din privirea mea ce simt sau ce am nevoie. Şi viceversa e valabilă. Asta se întâmplă din pentru că am petrecut foarte mult timp împreună”, a mai adăugat Ioana Dichiseanu.

Mai multe