Irina Fodor, copleşită de felicitările tuturor celor care o iubesc. Câţi ani a împlinit vedeta

14 septembrie 2021   Vedete

Noua vedetă Antena 1 şi soţia cunoscutului artist Răzvan Fodor şi-a aniversat ieri ziua de naştere şi a fost efectiv copleşită de numărul impresionant al persoanelor care i-au trimis un gând bun.

Irina Fodor este pe val la Antena 1. După succesul fulminat pe care l-a înregistrat prezentând ”Chefi la cuţite” în perioada în care Gina Pistol s-a retras pentru a naşte primul său copil, soţia lui Fodorică, aşa cum îl alintă ea pe Răzvan, a pornit de îndată spre o altă călătorie: să prezinte emisiunea de mare succes ”Asia Express”.

Irina a împlinit 33 de ani şi este o soţie şi mamă devotată în primul rând. Când are timp îşi răsfaţă familia cu bunătăţi, coace inclusiv vinete în curtea superbă a familiei, supravegheată atent de Luna, căţeluşa familiei, un exemplar minunat din rasa Terranova, care a ajuns la 50 de kilograme.

”Mulţumesc din suflet pentru toate mesajele şi urările de ziua mea, m-aţi copleşit! Vă urez înapoi şi eu numai bine şi frumos!”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Fodor şi Irina au o relaţie de 14 ani, iar de 11 sunt căsătoriţi. Cei doi au împreună o fetiţă de 10 ani, pe nume Diana.

Buzoianca este adorată de soţ, care nu ratează nicio ocazie să îi mărturisească iubirea. Şi anul trecut, de ziua ei, Fodorică a surprins-o cu un mesaj emoţionant: „Sper să te mai reîntâlnesc şi în alte vieţi, pentru că în asta si­gur nu-mi ajungi. La mulţi ani!”, i-a scris prezentatorul ”Splash! Vedete la apă.”

Foto: Instagram

Mai multe