Ironia vieţii! De ce i-a fost frică nu a scăpat. Răzvan Simion, dezvăluiri uimitoare despre iubita Daliana

26 noiembrie 2021   Vedete

În stilul său caracteristic, Răzvan Simion a făcut o dezvăluire în direct la TV despre iubita sa. Matinalul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu arhitecta Daliana Răducan.

Într-o ediţie recentă a emisiunii ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, prezentatorul TV a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre iubita sa. Acestea i-au amuzat pe colegii prezenţi în studio. Suntem obişnuiţi cu dialogurile savuroase dintre Răzvan şi Dani.

Ei bine, Răzvan s-a plâns colegului său de platou că are parte de femeile de care toată viaţa s-a ferit. Şi, din cea mai recentă confesiune, înţelegem că simpaticul prezentator nu şi-a dorit o iubită moldoveancă, din zodia Fecioarei. Cum de ce ţi-e frică de aia nu scapi, viaţa asta i-a scos în cale.

„De ce am fugit eu toată viaţa? În materie de femei”, l-a întrebat Razvan pe Dani. Dani Oţil a răspuns sincer: ”De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu ştiu. Fecioară. Dar de ce nu îţi place?”

Răzvan Simion: Şi de ce regiune?

Dani Oţil: Moldova.

Răzvan Simion: Exact de-asta am parte! Dani Oţil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oţil: Aoleu, şi cu zodia aia şi cu meseria… nu mai termină niciodată blocul”, s-au amuzat cei doi prezentatori, făcând referire la meseria Dalianei şi la perfecţiunea proverbială a Fecioarei. Aşa a decurs dialogul între Dani Oţil şi Răzvan Simion.

Foto: Instagram

Mai multe