Jennifer Garner: sarcină confirmată! Va fi băieţel?

21 iunie 2010   Vedete

După aproape două luni (zvonul a apărut de prin aprilie) în care s-a tot comentat că Jen ar fi însărcinată, lucrurile s-au lămurit. Este adevărat, actriţa este însărcinată cu al treilea copil. Ea şi soţul său sunt deja părinţii a două fetiţe minunate: Seraphina, de un an şi jumătate, şi Violet, de patru ani şi jumătate. De aceea, diverse surse din anturajul soţilor spun că cei doi îşi mai doresc cu încăpăţânare un copil, pentru că speră la un băieţel.

După aproape două luni (zvonul a apărut de prin aprilie) în care s-a tot comentat că Jen ar fi însărcinată, lucrurile s-au lămurit. Este adevărat, actriţa este însărcinată cu al treilea copil.

Ea şi soţul său sunt deja părinţii a două fetiţe minunate: Seraphina, de un an şi jumătate, şi Violet, de patru ani şi jumătate. De aceea, diverse surse din anturajul soţilor spun că cei doi îşi mai doresc cu încăpăţânare un copil, pentru că speră la un băieţel.

Jen şi Ben şi-au început povestea de iubire în 2004, afişându-se pentru prima dată oficial împreună la un meci de fotbal în luna august a acelui an. Când Garner a împlinit 33 de ani, Affleck a cerut-o în căsătorie, oferindu-i un inel cu un diamant de 4.5 carate, de la Harry Winston. Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, la acea vreme Jennifer fiind însărcinată în trei luni cu Violet.

Foto: EPA

Mai multe