Jennifer Grey, Baby din ”Dirty Dancing”, a fost logodnica lui Johnny Depp. Ce declarație uimitoare a făcut despre actor

16 mai 2022   Vedete

Johnny Depp nu trece printr-o perioadă prea roz zilele acestea. El este implicat într-un proces alături de fosta soție, Amber Heard, iar cei doi foști și-au spălat efectiv toate lucrurile murdare în public.

Imaginile cu Amber Heard sunt virale când se află în sala de judecată, iar grimasele nu contenesc. Actrița a plâns și a făcut un adevărat dosar cu acuzații la adresa actorului, care susține că defăimarea ei i-a adus serioase prejudicii de imagine și solicită daune. Depp a dat-o în judecată după ce aceasta a declarat Washington Post că a fost victimă a violențelor sexuale.

O altă fostă, de data aceasta fostă logodnică, a mai detaliat câteva aspecte din tinerețea lui Depp. Căci Jennifer Grey are o poveste extrem de interesantă. Celebra ”Baby” din ”Dirty Dancing” a fost invitata lui Drew Barrymore, ocazie cu care a făcut câteva dezvăluiri neașteptate.

Grey a fost logodită cu Depp timp de 9 luni, în anul 1988. Actrița a spus în emisiunea ”TV Host Drew Barrymore”, joi: ”Trebuie să înțelegi, Depp era frumos ca un zeu în 1989, nu ai văzut așa frumusețe, era parcă de pe altă planetă.”

Îndrăgita actriță a avut și ea un trecut tumultos. În 88, a fost logodită cu doi bărbați: cu Matthew Broderick și cu Johnny Depp. La doar două săptămâni de la despărțirea de Broderick, Grey a început relația cu Depp și după alte două săptămâni s-a logodit cu el. I-a mărturisit lui Barrymore că atunci credea că Dumnezeu o salvase dintr-o situație neplăcută, că Depp venise ca un salvator. Jennifer a amintit de un pasaj pe care l-a notat în jurnalul său, imediat după despărțirea de Johnny: ”Am scris pe 12 august: Sunt sigură că m-am îndrăgostit, pentru prima dată în viață. E drăguț, amabil, amuzant, inteligent, empatic, respectuos.” Cuplul a avut inclusiv un câine: pe Lulu. ”Era copilul nostru. Sufletul care-mi ținea companie când Johnny nu era în oraș.”

Cu toate acestea, relația cu Depp s-a sfârșit repede. Iar Grey a mărturisit că de vină a fost comportamentul lui Johnny.

Ea a mai scris în cartea de memorii “Out of the Corner”: ”Începuse să devină gelos. Se gândea ce fac eu când el e plecat.” Cei doi actori s-au despărțit abrupt, printr-un bilet lăsat de actriță în camera lui de hotel, după ce acesta a lipsit o zi fără să dea niciun semn.

Conform declarațiilor anumitor femei din viața sa, starul piraților din Caribe nu pare a lega povești de amor prea liniștite.

Mai multe