Jennifer Lopez, garderobă de 170.000 de dolari în luna de miere din Paris cu Ben Affleck

27 iulie 2022   Vedete

Vacanța de miere din Paris a lui Jennifer Lopez și-a noului ei soț, Ben Affleck, a însemnat și etalarea unei garderobe de lux.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit uniunea cu o lună de miere luxoasă la Paris. Cuplul a plecat în orașul francez la câteva zile după ce s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în Las Vegas, weekendul trecut, iar Lopez a purtat o mulțime de ținute uimitoare pe tot parcursul călătoriei - care au însumat peste 170.000 de dolari.

Bennifer și copiii lor s-au bucurat de Orașul Luminilor și au avut numeroase ieșiri împreună - inclusiv excursii la cumpărături, cine în restaurante de lux și o plimbare cu barca pe râul Sena.

Pe parcursul vacanței la Paris, Lopez a transformat străzile orașului într-un catwalk personal, afișând ținute cool și scumpe - printre care o rochie Oscar de la Renta de 2.000 de dolari și o ținută Gucci de 10.000 de dolari.

Mai mult, într-una dintre plimbările sale, Jennifer și-a cărat cele necesare într-o geantă excesiv de scumpă, și anume o geantă roșie Hermes Birkin, care valorează aproximativ 40.000 de dolari.

Cum spuneam, una dintre cele mai scumpe ținute afișate de JLo în timpul unei cine cu Ben a fost o rochie din mătase, cu trenă, de la Gucci, cu un preț de 10.500 de dolari. La această adevărată piesă de artă, Jennifer a asortat un clutch Dolce & Gabbana în valoare de 6.000 de dolari, ediție limitată.

Este de la sine înțeles că soțul ei, Ben, a fost cu mult mai modest în ceea ce privește vestimentația lui, deși actorul a încercat să afișeze și el look-uri elegante, pentru a o completa cum trebuie pe Lopez.

Foto: Profimedia

Mai multe