Johnny Depp, mai chipeş ca oricând! A renunţat la apariţiile neîngrijite şi hainele vechi

14 noiembrie 2018   Vedete

Odată cu premiera celei mai recente pelicule ale sale, ”Fantastic Beast: The Crimes of Grindewald”, Johnny Depp pare să-şi fi pus ordine în viaţă. Actorul (55) a avut o apariţie demnă de covorul roşu!

Dacă în ultimele luni viaţa lui a fost în derizoriu, fiind chiar concediat din proiectul ”Piraţii din Caraibe”, acum avem de-a face cu un Johnny Depp mai hotărât ca oricând, mai serios şi... mai chipeş!

După luni în care promova un look neglijent, Johnny Depp a marcat o apariţie pe covorul roşu demnă de un star hollywoodian. Îmbrăcat într-un outfit all-black, accesorizat cu bijuteriile devenite deja emblemă, actorul de 55 de ani a făcut isterie pe covorul roşu.

Fanii starului s-au arătat încântaţi că a reuşit să-şi pună ordine în viaţă şi că a fost cooptat în acest proiect cinematografic. ”Eu şi J.K (Rowling) am purtat câteva discuţii şi am împărtăşit idei, după care mi-a spus că de-abia aşteaptă să vadă ce o să fac cu personajul meu”, a povestit Johnny Depp despre momentul în care a fost ales să-l joace pe Gellert Grindewald.

Mai multe