Jojo, mai sexy ca niciodată în vacanţa din Grecia

28 iunie 2021   Vedete

Jojo şi Paul Ipate au ţinut să le ofere copiilor o altă vacanţă de neuitat. De această dată, cei patru au luat avionul către Grecia.

“Primul lucru pe care l-a zis Zora când s-a trezit a fost: “Acum plecăm în vacanţă mami?!” Bucuria lor mi-a umplut inima încă de la începutul zilei. Toata dimineaţa Zora mi-a spus continuu: “Haide mami, să chemăm uber, că pleacă avionul!” Sper că nu am uitat nimic pentru că s-a ţinut după mine în toata casă până Când am ieşit în sfârşit pe uşă. Cred că se vede din fotografii cam cât de încântată e! Domnul Achim nu a vrut cu noi în poză. Cred că o să-l vedeţi din ce în ce mai rar! E deja flăcău în toată regula, aşa că nu participă el la astfel de activităţi!”, povesteşte Jojo.

Ajunşi în Paradis, cei doi actori şi copiii lor au admirat peisajul şi s-au delectat cu preparatele favorite. Jojo a etalat la plajă o formă fizică de invidiat.

“Prima seară în Skiathos după un an. Mergem să mâncam la unul dintre restaurantele noastre favorite, pe malul mării. Achim e fan fructe de mare iar Zora abia aşteaptă să mănânce “caracatiţă” , cu accentul pe care ea îl pune pe “ti”! Locaţia în care ne aflăm e foarte prietenoasă şi liniştită. Abia aşteptăm să stăm aici, pentru că se afla pe plaja noastră favorită”.

Mai multe