Jorge şi-a înşelat soţia: "Am fost prins!" Cum au reuşit să treacă peste escapadă

1 aprilie 2022   Vedete

Relaţia dintre Jorge şi Ramona Podea a fost greu încercată. Cu toate astea, cei doi au reuşit să treacă peste obstacole şi să evite divorţul. Artistul a recunoscut şi că i-a fost infidel jumătăţii sale.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relaţia noastră a fost zbuciumată.  A trecut de la divorţul meu la împăcări şi despărţiri. Am stat şi împreună, şi separat. S-au întâmplat şi multe în perioada aia. Am fost şi prins, dacă vreţi să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge la matinalul de la PROFM.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soţul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem şi-l asaltează. Ştiu că primeşte mesaje diverse şi de la femei, şi de la bărbaţi. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”, a adăugat Ramona.

Mai multe