Justin Theroux, despre divorţul de Jennifer Aniston: ”O despărţire plictisitoare”

24 septembrie 2018   Vedete

La sfârşitul anului 2017 au ales să meargă pe drumuri separate în viaţă, luându-i pe toţi prin surprindere. Divorţul a fost unul rapid şi fără explicaţii publice, Jen şi Justin alegând să nu-şi expună viaţa personală în vreun fel. Acum, actorul de 47 de ani a vorbit pentru prima dată despre separarea de cea care i-a fost soţie timp de doi ani.

Starul a vorbit cu cei de la New York Times despre despărţire şi a mărturisit că, în ciuda a tot, el şi fosta soţie încă sunt prieteni. ”Partea bună este că a fost, probabil, şi aici îmi aleg cuvintele cu atenţie, cea mai elegantă despărţire, în care n-a existat niciun fel de animozitate. Spun din nou, niciunul dintre noi nu e mort, niciunul nu caută să arunce cuţite înspre celălalt. A fost, mai degrabă, amiabilă. E plictisitor, dar, ştii, ne respectăm unul pe altul într-atât încât am făcut procesul să fie cât mai nedureros cu putinţă.

Theroux a spus că despărţirea a fost „sfâşietoare“, dar „numai din cauză că prietenia noastră nu va mai putea fi la fel. Dar prietenia se schimbă şi se transformă şi suntem mândri de asta.“

Mai multe