Justin Timberlake a vorbit prima dată deschis despre cel de-al doilea copil al său, dezvăluindu-i şi numele

18 ianuarie 2021   Vedete

Invitat la Ellen DeGeneres, artistul a povestit, în sfârşit, despre noul membru al familiei sale, venit în mare secret pe lume anul trecut, în plină pandemie

Vara trecută, în iulie, aflam că soţia lui, Jessica Biel, a născut al doilea băieţel al lor, după o sarcină ţinută secretă. Fiind pandemie, cei doi reuşiseră să păstreze secretul, iar Jessica nu mai postase imagini cu ea de la bust în jos din luna martie Acum, invitat fiind în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Justin Timberlake a povestit, în sfârşit, despre această experienţă. "Bebeluşul nostru e minunat. Şi nimeni nu mai doarme acum cu el în casă. Cu toate acestea, nici că se putea să fim mai fericiţi.", a glumit Justin Timberlake, în emisinea lui Ellen DeGeneres, referindu-se la dificila perioadă în care bebeluşul îi trezeşte des noaptea cu sesiunile de plâns.

Justin şi Jessica au devenit părinţi a doua oară anul trecut în luna iulie. Cei doi mai au un băieţel în vârstă de 5 ani, numit Silas - despre care Justin a povestit că este extrem de încântat că are un frăţior. Frăţior pentru care au ales numele Phineas, de origine ebraică - având sensul de "oracol".

Foto: Instagram

Mai multe