Kanye West, război total cu noul iubit al lui Kim Kardashian! Rapper-ul l-a jignit pe Pete Davidson

14 februarie 2022   Vedete

Kanye West începe să se dezlănţuie. În mod cert, rapper-ul şi-a propus să o recucerească pe mama copiilor săi, însă nu se ştie dacă metoda sa dură va da şi rezultate.

În plin divorţ, cântăreţul susţine sus şi tare că o vrea înapoi pe Kim Kardashian, în ciuda faptului că are relaţii cu diverse modele cu care se afişează şi în public.

Este aceasta o soluţie pentru a o convinge pe Kim? Cu siguranţă nu, căci tocmai infidelitatea lui a dus la ruptură. De câteva luni, fondatoarea SKIMS şi-a asumat public relaţia cu tinerelul Pete Davidson pe care Kanye a început să îl jignească.

Zilnic rapper-ul o comite pe Instagram. Postează, şterge, imploră, se vaită. Zilele trecute, după ce iarăşi a şters unele postări, a transmis un mesaj plin de ură la adresa lui Davidson. L-a numit pe acesta ”dobitoc” şi s-a amuzat teribil de tatuajul său cu Hillary Clinton. Apoi, a publicat un mesaj trimis de realizatorul TV în privat, în care îi spunea lui West că niciodată nu se va băga în relaţia lor de familie şi că nu e problema lui cum îşi cresc ei copiii.

Pete şi-a încheiat mesajul politicos chiar elegant, spunând doar că speră să-i poată cunoaşte într-o zi şi că poate vor deveni şi prieteni.

Plin de furie, West a scris încrâncenat: ”Nu, nu îi vei cunoaşte niciodată.”

Apoi a ţinut să precizeze: ”Nu, contul meu nu a fost furat de hackeri.” Căci da, atâta furie ar fi putut conduce la concluzia că nu el a postat. Apoi a spus că va merge la slujba de duminică alături de North şi Saint şi că îi va duce la Superbowl. Nu a uitat-o nici pe Kim. Iată ce mesaj i-a transmis: ”Dublez tot ce primeşti, doar ca să nu te mai uiţi la măscăriciul ăla”, făcând, desigur, referire la Pete Davidson.

Mai multe