Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri din intimitatea lor: „Uneori mai era şi rău“

2 octombrie 2019   Vedete

A trecut mai bine de un an de la moartea neaşteptată a lui Andrei Gheorghe, care avea doar 56 de ani atunci când a fost descoperit fără suflare în propria casă.

Chiar dacă fostul om de radio a fost uitat de multă lume, fiica lui, Katarina, nu are cum să nu-şi amintească de cel care i-a fost tată şi totodată de cel pe urmele căruia a păşit. Fiica lui Andrei Gheorghe este cântăreaţă, iar la finalul lunii august a lansat o nouă melodie, „Holding hands“, interpretată alături de Mark Azekko.

Zilele trecute, Katarina a fost invitată la „Star matinal“, acolo unde a vorbit despre Andrei Gheorghe: „El chiar era un om foarte inteligent şi foarte prezent. Uneori mai era şi rău, n-ai ce să faci. Mi-a zis: «Tu, dacă vrei, piesa o faci singură. Nu vreau ca succesul tău să fie datorat mie». Nu m-ar fi ajutat niciodată în felul ăsta, nu e corect faţă de alţi oameni, alţi artişti care se luptă să intre în playlist. Singurile intervenţii ar fi fost după emisiune, să-mi zică: «Uite, aici a fost bine, aici n-a fost bine». Era un antrenor“.

Mai multe