Kate Moss are o fiică superbă! A ajuns-o la înălţime şi are o siluetă de model FOTO

8 aprilie 2019   Vedete

În weekend, a avut loc nunta celebrului designer Marc Jacobs cu partenerul lui de viaţă. Şi, cum era de aşteptat, toate modelele pe care le-a îmbrăcat vreodată au vrut să-i fie alături. Kate Moss s-a numărat printre ele.

Kate Moss a luat parte la evenimentul important din viaţa prietenului ei, Marc Jacobs, care a avut loc sâmbătă seara, în New York.  Acolo, ea n-a venit singură, ci însoţită de frumoasa ei fiică, Lila Grace Moss Hack, în vârstă deja de 16 ani.

Şi trebuie să recunoaştem că fiica supermodelului a crescut întocmai cum ne aşteptam. Înaltă, sveltă şi cu alură de supermodel, fix aşa cum era mama ei la vârsta de 16 ani. Ne aşteptăm, aşadar, s-o vedem călcându-i pe urme destul de rapid.

Pentru ocazia aceasta, adolescenta Lila Grace a purtat o rochie mini, cambrată pe talia subţire, dintr-un material strălucitor, auriu. Şi-a accesorizat rochia cu o pereche de sandale cu platformă înaltă, negre, şi un clutch asortat. N-au lipsit nici bijuteriile preţioase, precum cerceii cu diamante şi un colier strălucitor.

La fel de elegantă a fost şi superba ei mamă, care arată pe zi ce trece mai bine. Pesemne, stilul de viaţă mult mai cuminte pe care îl adoptă de 2-3 ani dau roade, în sfârşit. Kate Moss a purtat cu această ocazie o creaţie vintage, lucrată de Janice Wainwright, într-o nuanţă superbă de burgundiu.

foto: profimedia

Mai multe