Keanu Reeves este fericit în dragoste, în sfârșit. Starul și-a scos iubita în lume

7 iunie 2022   Vedete

Keanu Reeves și iubita lui, artista Alexandra Grant, au participat la un eveniment caritabil de gală organizat pe 4 iunie la Los Angeles.

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost însoțit de cea care-i este iubită de patru ani, Alexandra Grant, de 49 de ani, la o gală caritabilă ce sprijină Muzeul contemporan de artă.

Keanu Reeves a arătat foarte elegant în costumul lui bleumarin închis, în timp ce iubita lui, Alexandra, a ales o rochie de seară roșie, mulată pe corp și foarte șic, în timp ce părul tuns bob și nevopsit a fost coafat foarte simplu.

Cei doi au sosit ținându-se de mână și arătând foarte afectuoși unul cu altul atunci când au pozat împreună pe covorul roșu, semn că relația lor merge din ce în ce mai bine.

Alexandra Grant este de profesie artist vizual, iar ea și Keanu au fost prieteni cu mult timp înainte de a forma un cuplu, unindu-i pasiunea pentru artă și poezie. 

Noi nu putem decât să ne bucurăm pentru mult iubitul actor, unul care a avut parte de multe neîmpliniri amoroase și care părea că nu-și mai poate găsi iubirea după ce și-a pierdut logodnica însărcinată într-un accident de mașină, în anii 90.

Foto: Profimedia

Mai multe