Kelly Osbourne este însărcinată cu primul său copil

13 mai 2022   Vedete

Celebra și rebela fiică a clanului Osbourne a făcut joi marele anunț. Așteaptă primul său copil, împreună cu iubitul Sid Wilson.

”Știu că am fost foarte absentă în ultimele luni, așa că m-am gândit să vă spun și de ce”, a explicat starul de 37 de ani. În acest sens, ea a publicat o fotografie cu ecografia. ”Sunt extaziată că voi fi mamă. Nu ar fi destul să zic că sunt fericită. Sunt extaziată!”, a continuat Kelly.

Fiica lui Ozzy anunțase în urmă cu trei luni că era într-o relație cu DJ-ul Sid Wilson: ”După 23 de ani de prietenie, nu pot să cred unde am ajuns”, scria într-o postare pe Instagram vedeta de la ”Fashion Police”. ”Ești prietenul meu cel mai bun, sufletul meu pereche, sunt extrem de îndrăgostită de tine, Sidney George Wilson.”, declara cu foc Kelly Osbourne.

Iubirea a trecut acum la nivelul următor, iar cei doi își așteaptă rodul dragostei în câteva luni. Cei doi au fost intens felicitați de toți cei dragi, după marea dezvăluire.

Coincidență sau nu, anul acesta nu doar Kelly va fi binecuvântată cu un copil, ci și fratele său, Jack. Acesta a anunțat în martie că el și logodnica sa, Aree Gearhart, așteaptă primul lor copil împreună. Jack, în vârstă de 36 de ani, mai are trei copii cu Lisa Stelly, fosta soție: Pearl (10 ani), Andy (6 ani) și Minnie (4 ani).

Mai multe