Keo, operat de acelaşi medic ca Teo Trandafir. Ce a păţit artistul

22 aprilie 2021   Vedete

Keo a fost operat de urgenţă după ce medicii i-au descoperit două hernii inghinale şi una femurală. Intervenţia a fost făcută de medicul care i-a făcut operaţia bariatrică lui Teo Trandafir.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenţie chirurgicală, în urgenţă, la Spitalul Ponderas. Deşi pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut şansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu, care este un chirurg extraordinar, dar şi un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenţie mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut şansa de a fi internat pe noua secţie a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc şi în România o calitate la cel mai înalt nivel internaţional”, a declarat Keo pentru ciao.ro.

Artistul a stat o săptămână în spital.

Fiind vorba despre o intervenţie mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.  Acum, sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenţiei chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez şi sper cât de curând să-mi reiau activităţile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty şi fetiţa lor, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul.

Mai multe