Kim Kardashian, blondă și spectaculoasă la Met Gala, în rochia lui Marilyn Monroe. Diva a slăbit 7 kilograme ca s-o poată purta

3 mai 2022   Vedete

Kim Kardashian este decisă să scrie istorie. Diva autohtonă a îmbrăcat ținuta unei alte dive, fără pereche: Marilyn Monroe.

A vrut să se convingă antreprenoarea de succes că blondele se distrează mai bine. În orice caz, apariția sa nu va fi uitată prea curând.

Brunetă în mod obișnuit, starul reality-show-ului Kardashians și-a făcut apariția blondă, cu părul prins și o siluetă vizibil subțiată, căci, potrivit declarațiilor sale, a slăbit 7 kilograme ca să intre în rochia lui Monroe.

În această ținută, celebra senzație blondă a anilor 60 i-a cântat ”Happy Birthday” Președintelui John F. Kennedy în 1962.

Se pare că a fost foarte hotărâtă Kardashian să se îmbrace astfel și a tras multe sfori ca să poată purta rochia. Kim a dezvăluit Vogue că a dat jos 7 kilograme în doar trei săptămâni, pentru a reuși să intre în rochie, celebră fiind pentru formele sale apetisante. Iar ambiția a dat roade, căci apariția sa de luni seara la Met Gala a fost iconică.

”A fost ca și cum m-aș fi pregătit pentru un rol”, a mărturisit Kardashian, care s-a și vopsit blondă platinat, ca o odă completă adusă lui Marilyn Monroe.

Kim Kardashian a participat la evenimentul strălucitor alături de iubitul său, Pete Davidson, care a sorbit-o din priviri. El a optat pentru o elegantă ținută Dior Man.

Mai multe