Kirk Douglas împlineşte 103 ani! Imagini impresionante cu legendarul actor în rol de bunic

21 noiembrie 2019   Vedete

Veteranul se apropie de o vârstă la care nu şi-a imaginat că va ajunge. Ce spune el că-şi doreşte de ziua lui?

Invitat la Jimmy Kimmel, fiul lui, Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, a declarat că tatăl lui nu îşi mai doreşte o mare petrecere de ziua lui, aşa cum făceau până acum în fiecare an, în preajma zilei de 9 decembrie, data lui de naştere. "Am trecut de faza în care ni se părea că 100 de ani este marea vârstă. Ne-am pregătit atunci. Am dat o mare pretrecere pentru el. Ok, a împlinit şi 100 de ani. A venit 101. Tata a zis: Ah, nu din nou o nouă petrecere. Dar tata, e o vârstă importantă. Apoi 102. Eu la fel, am vrut petrecere pentru el. Acum, înainte de 103, m-a implorat cu lacrimi în ochi: Te rog, hai să luăm doar o cină în familie. Adu copiii, asta e tot ce-mi doresc!", a declarat Michael, pe care îl vezi jos pe platourile de filmare ale primului lui film, în 1969, alături de tatăl lui.

Cu siguranţă Kirk şi-l doreşte din toată inima prezent la ziua lui pe nepotul Cameron Douglas, care a fost închis pentru trafic de droguri. Cu atât mai mult cu cât Cameron şi-a refăcut acum viaţa şi are o fiică, pe micuţa Lua Izzy (foto jos), cu partenera lui, Viviane Thibes.

Anne Buydens, soţia lui Kirk (foto jos), care are o căsnicie de 65 de ani cu el, a împlinit şi ea în aprilie... 100 de ani. "Anne e franţuzoaică, aşa că a minţit despre vârsta ei o viaţă întreagă", a spus plin de umor la aceeaşi emisiune Michael Douglas despre mama lui vitregă. "Îi spun: Anne, ai 100 de ani. Nu, nu, nu, cum îndrăzneşti să-mi spui asta?!" Mama lui Michael, Diana, care a fost căsătorită cu Kirk din 1943 în 1951, a murit în 2015, la vârsta de 92 de ani.

Cu Anne, Kirk s-a aflat la al doilea mariaj. Verigheta nu l-a împiedicat, însă, să-şi vadă în continuare de cuceririle lui amoroase, tolerate cu eleganţă de soţia sa: „Kirk nu şi-a ascuns niciodată flirturile cu alte femei“, declara, la un moment dat, Anne. Şi ce femei! Rita Hayworth, Patricia Neal şi fiica lui Joan Crawford, Chris­tina, sunt câteva dintre aventurile marelui Kirk. Dar au fost doar aventuri. Nimic mai mult. Şi asta pentru că Douglas şi-a dorit, în acelaşi timp, o familie fericită şi a încercat, din răsputeri, să o păstreze. „Să nu uiţi niciodată, draga mea, că am nevoie de tine“, i-a scris starul soţiei sale într-una dintre numeroasele scrisori de dragoste adresate.

Foto: Instagram

Mai multe