Laura Pausini a descoperit secretul tinereţii veşnice. Artista italiană a fost fermecătoare în roşu şi câştigătoare a unui Glob de Aur

1 martie 2021   Vedete

Cum reuşeşte această actriţă să arate, la 46 de ani, ca atunci când ne încânta cu melodia Strani Amori, în 1993?

Au trecut, de-atunci, foarte mulţi ani, însă Laura Pausini continuă să culeagă roade pe plan profesional. Aseară, în special, artista italiană a fost premiată cu un Glob de Aur pentru cel mai bun cântec original, în cadrul galei anuale organizate în două locuri diferite din Los Angeles, pentru a se respecta distanţarea socială.

Ca şi restul nominalizaţilor de la Globurile de Aur, şi Laura a avut o intervenţie online, de acasă, atunci când a fost anunţată triumfătoare la această categorie. Pausini a câştigat statueta pentru melodia Io Si, de pe coloana sonoră a filmului italian La vita davanti a sé, cu legendara Sophia Loren în rol principal.

"N-am visat vreodată că voi câştiga un Glob de Aur. Toată recunoştinţa şi respectul meu merg către minunata Sophia Loren, a fost o onoare să dau voce personajului ei şi să fiu parte la un astfel de mesaj important, de acceptare şi unitate. Acea fetişcană care a câştigat Sanremo în urmă cu 28 de ani nu se aştepta niciodată să ajungă până aici", a scris, printre altele, Laura pe pagina ei de Instagram, după încheierea galei.

Pentru intervenţia ei în direct pe postul NBC, Pausini a purtat o ţinută casual-şic, cu cămaşă şi fustă plisată, în aceeaşi culoare de roşu vibrant, iar părul ei castaniu a fost coafat lejer. O lecţie de eleganţă simplă italienească pentru un o gală în care stilul a mai dat şi rateuri...

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe