Legătura dintre Mirabela Dauer şi nepoatele Mariei Dragomiroiu: ''Ele au fost capul răutăţilor''

22 octombrie 2020   Vedete

Mirabela Dauer arată că este la curent cu tot ce mişcă în materie de reţele de socializare şi interacţiuni nonconformiste cu fanii ei. Artista a mărturisit că şi-a făcut cont de TikTok şi că apelează la un vecin să posteze cele mai haioase filmuleţe. Ieri, solista a învăţat cum să facă un TikTok „profi”, de la doi tineri care au împreună nu mai puţin de un milion de urmăritori în reţeaua amintită!

Lorena Vişan şi Louis Florea, content creators pe Instagram, TikTok şi YouTube, s-au trezit „Cu capu-n zori” şi au venit în platoul matinalului TVR, să o ajute pe Mira să se specializeze într-ale TikTok-ului. Ei au propus un video „simplu, dar viral”, în care s-au implicat, până la urmă, toţi cei prezenţi.

Mira le-a povestit telespectatorilor şi gazdelor sale, Liza şi Fere, că a fost iniţiată în celebra platformă online de nepoatele Mariei Dragomiroiu. „Eu nu am un milion de abonaţi ca Lorena şi Louis pe TikTok, dar o să am! Astăzi o să fac cu voi conţinut pentru contul meu de TikTok, să îmi crească numărul de fani. Şi o să vă ajung din urmă… Să vă spun un secret: acest TikTok l-am făcut datorită Mariei Dragomiroiu şi nepoatelor ei. Ele au fost capul răutăţilor, la ele am văzut. Cum? TikTok, nu ştii tu? Nu! Păi, vreau şi eu. Şi atunci, vecinul meu, Ionuţ Popa a fost apostrofat: ‘Ionuţ, când vii de la serviciu, trebuie să îmi faci şi mie TikTok. Iar el s-a executat’”, a povestit Mirabela.

Mai multe