Leo Iorga de la Compact, de nerecunoscut în prezent! Se luptă cu cancerul şi are nevoie urgent de bani

7 februarie 2019   Vedete

În urmă cu două luni a împlinit 54 de ani, însă din 2011 Leo Iorga se luptă cu o boală foarte grea de care spera că a scăpat, însă s-a înşelat.

Fostul solist al trupei Compact a fost operat pentru prima oară în urmă cu opt ani pentru extirparea unei tumori la plămân, însă acum boala a recidivat, iar Leo Iorga are nevoie urgent de bani şi de ajutor.

Recent, familia artistului a postat pe Facebook un mesaj prin care le cere ajutorul fanilor:

„Terapia recomandată de medicii din ţară şi din străinătate presupune o intervenţie specială Cyberknife, stereotaxie şi alte proceduri. În România nu există Cyberknife, însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg.

Noi, familia, îl ştim pe Leo Iorga - omul. E un soţ, un tată şi un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos şi vesel. Şi ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.

Pe artistul Leo Iorga îl ştiţi şi voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat în sufletele iubitorilor de gen – „După ani şi ani“, „Singur în noapte“, „Să te gândeşti la mine“, „Trenul pierdut“, „Cine eşti tu oare“, etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiţi, să fiţi alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operaţie. Vă mulţumim că i-aţi fost alături până acum şi simte că-i sunteţi alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiţi binecuvântaţi“

Mai multe