Leonard Miron şi-a vândut apartamentul din Piteşti FOTO

27 noiembrie 2019   Vedete

Revenit în ţară pentru scurt timp, fosta vedetă de televiziune a renunţat la casa în care locuia mama sa.

Înainte de Sărbători, Leonard Miron a pus punct unui capitol din viaţa sa, renunţând la una dintre proprietăţile din România. Este vorba despre apartamentul în care locuia mama sa la Piteşti.

Cu ultimele lucruri strânse în cutii, Leonard Miron a făcut ultimele fotografii în locuinţa care-i stârnea o grămadă de amintiri, notând simplu "sfârşitul unei ere".

"Noi nu am fost o familie foarte mare şi în momentul în care s-au prăpădit succesiv mai întâi bunicii, apoi mătuşa şi, în urmă cu câţiva ani, mama, eu de fapt sunt singur, adică nu mai am pe cineva în familie. Mai sunt nişte rude, dar de care n-am fost niciodată foarte apropiat. Mai ales după discuţiile legate de orientarea mea sexuală ei s-au îndepărtat foarte mult. Nu vin acasă de Crăciun să stau cu familia, stau cu prietenii", a povestit el în primăvară pentru Antena Stars.

Dar chiar dacă Leonard Miron şi-a vândut apartamentul din Trivale din Piteşti, asta nu înseamnă că el va renunţa de tot la România.

"După ce Miguel a moştenit titlul mobilier şi toate lucrurile care sunt în Spania, ne-am gândit că sună frumos un titlu nobiliar şi că ai simbolul familiei, dar nu mai trăim în secolul 17 sau 18, când lucrau 1.000 de oameni care munceau pentru tine. Şi atunci am ajuns la concluzia că, de exemplu, casa din Spania este foarte scump s-o întreţii şi ne gândim să găsim o asociaţie sau poate un hotel care să preia casa şi s-o transforme în muzeu sau în hotel. Trebuie să ne cumpărăm o casă undeva într-un sat din România şi amândoi să fim pensionari în România. Ăsta e proiectul."

Cu ce se ocupă acum Leonard Miron? "De 5 ani de zile, sunt director de croazieră. Lucrez pe un vas absolut superb care face curse, de obicei, Bucureşti-Amsterdam în 3 săptămâni. Pasagerii sunt majoritatea americani, canadieni, australieni. Am avut prezentări despre Dracula, Revoluţia din decembrie, dar şi despre brânza olandeză, vâânătoarea de vrăjitoare din Germania din 1600. Conform contractului, 3 săptămâni sunt pe vas, 3 săptămâni sunt acasă. Apoi, două zile pe săptămână lucrez ca voluntar într-o casă de bătrâni într-un sat de lângă satul în care stăm şi o zi sau două pe săptămână sunt voluntar într-o asociaţie de caritate care se ocupă de porcuşorii de Guineea abandonaţi - eu am doi, aşa că este nebunie de familie."

De 18 ani, face cuplu cu Miguel, un spaniol cu titlu nobiliar, care i-a schimbat în bine viaţa. "Noi nu ne pupăm în public, pentru că s-ar putea ca cineva să fie deranjat", spune el despre partenerul său de viaţă. "Noi avem opinii politice complet diferite şi fiecare a votat pentru altcineva. Când am fost diagnosticat cu cancer anul trecut în august, mi-a cerut să nu vorbesc cu nimeni despre chestia asta, este o problemă a noastră şi trebuie să rămână în casă. După tratamentul din noiembrie, analizele din februarie au ieşit foarte bine."

Mai multe