Lidia Buble a suferit o intervenţie chirurgicală: "Să vă rugaţi pentru mine"

12 februarie 2020   Vedete

Lidia Buble a fost operată. Chiar înainte de intervenţia chirurgicală la care a fost supusă, artista a făcut câteva declaraţii pe Instagram. 

Cântăreaţa Lidia Buble a fost operată de urgenţă. Iubita lui Răzvan Simion, matinalul de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, emisiunea de la Antena1,  a făcut un anunţ care i-a îngrijorat pe fani.

Vedeta a scris pe Instagram: „Intru acum în operaţie… Să vă rugaţi pentru mine! Love you all”. Mesajele despre situaţia în care se află şi motivul în care a ajuns pe masa de operaţie au fost şterse după puţin timp. Până acum, nu se ştie ce i s-a întâmplat artistei.

De-a lungul anilor, ea nu a declarat că ar avea probleme de sănătate. În anul 2016 ar fi avut ceva neplăceri, când a rămas fără voce. 

„Nu am fumat niciodată, nu pot nici măcar să suport fumul de ţigară. M-am trezit foarte răguşită de dimineaţă. Fac şi un tratament acasă şi weekendul acesta vreau să iau o pauză vocală. Nu o să mai cânt în seara asta, pentru că aşa cum am spus sunt răguşită şi nu vreau să-mi forţez corzile vocale. Nu am răcit, ci doar sunt puţin răguşită”

Cum arăta Lidia Buble în urmă cu 6 ani? Avea mai multe kilograme şi purta părul lung

Lidia Buble a păşit prima oară în studioul matinalului de la Antena 1 în 2014, pentru a-şi lansa, în premieră, melodia „Noi simţim la fel”. Primul interviu al artistei cu Răzvan Simion, cel care avea să-i devină iubit ulterior, avea să fie unul memorabil. "Ştiu că ai spus la final: "Să n-o mai prind pe aici prin platou, că-i rup picioarele!" Şi uite, dragă!".

La momentul lansării, Lidia Buble arăta complet altfel decât imaginea pe care o afişează acum: avea câteva kilograme în plus şi purta părul lung.

Mai multe