Lindsay Lohan (32), în club cu un bărbat în vârstă. E noul ei iubit?

25 septembrie 2018   Vedete

A fugit de la Hollywood şi-şi face veacul prin Grecia, acolo unde şi-a deschis mai multe cluburi de noapte. Acolo au şi surprins-o paparazzi, distrându-se cu un bărbat misterios, mult mai în vârstă decât ea.

A gustat celebritatea la o vârstă fragedă, aşa că acum se bucură de alte lucruri. A fugit de Hollywood şi s-a dedicat afacerilor personale. În prezent, deţine mai multe cluburi de noapte prin Grecia, care, lună de lună, îi îmbogăţesc conturile.

Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi într-unul din cluburile sale din Atena, în compania unui bărbat cu păr grizonant. E drept, n-au trădat gesturi intime, însă nu e de ignorat faptul că bărbatul în cauză era mai mult decât apropiat de ea. Şi culmea, ea îl tolera. Să fie, aşadar, noul ei iubit?

Amintim că cea mai recentă relaţie a ei amoroasă a fost cu Egor Tarabasov, un milionar rus, cu care, însă, a ajuns rapid la despărţire. După doar câteva luni de relaţie şi alte câteva săptămâni de logodnă, Linds mărturisea că rusul a abuzat-o şi hărţuit-o, plecând şi cu bunuri de-ale ei în valoare de 24.000 lire sterline. Auch!

foto: captură DailyMail / Instagram

Mai multe