Lisa Bonet anticipa în decembrie despărţirea de Momoa. Fosta soţie a lui Lenny Kravitz e gata să ”îmbrăţişeze nesiguranţa”

14 ianuarie 2022   Vedete

A avut doi soţi frumoşi şi celebri. Lenny Kravitz, primul bărbat cu care şi-a unit destinele şi al doilea Jason Momoa, starul Aquaman.

Din păcate, Bonet şi Momoa şi-au anunţat împreună divorţul iminent, după 16 ani de relaţie şi patru de căsnicie. Între cei doi era o diferenţă notabilă de vârstă, Lisa fiind cu 12 ani mai mare. Actriţa era cumva pregătită pentru acest nou pas în viaţă şi acum interviul pe care l-a acordat în decembrie capătă alte valenţe. Lisa, în vârstă de 54 de ani, a acordat un interviu Marisei Tomei pe 21 decembrie 2021, care a întrebat-o cu ce rezonează cel mai mult la momentul respectiv.

Lisa a spus: ”Cu siguranţă învăţ să fiu autentică faţă de mine, să fiu proaspătă şi să urmez invitaţia Universului de a intra în acest izvor al nesiguranţei. Am eliminat zgomotul de fundal şi acum a sosit vremea să ne împământăm şi mai bine rădăcinile în propriile noastre valori.”

Răspunsul oferit de Lisa pare acum un adevărat indiciu al faptului că trece printr-o perioadă de schimbări. Căci Bonet şi Momoa, în vârstă de 42 de ani, şi-au anunţat despărţirea miercuri, pe Instagram.

Cei doi se iubesc din 2005 şi s-au căsătorit în 2017. Pentru actorul din Aquaman a fost prima căsătorie, dar Lisa a fost la a doua. Între 1987 şi 1993 era căsătorită cu celebrul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, cunoscuta Zoë Kravitz.

Foto: Profimedia

Mai multe