Lisa Marie Presley n-a putut trece peste moartea fiului ei, Benjamin. A lăsat în urmă două fiice minore

13 ianuarie 2023   Vedete

O lume întreagă este în stare de șoc. Fiica Regelui Elvis a murit, subit, la doar 54 de ani.

Lisa Marie Presley a suferit, joi, un stop cardiac fatal, iar anunțul morții sale a fost făcut de către mama vedetei și văduva lui Elvis, Priscilla Presley.

Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a confirmat Priscilla public teribila veste, una la care nu se aștepta nimeni.

În vârstă de 54 de ani, Lisa Marie Presley a fost dusă de urgență la spital după ce paramedicii care au fost chemați la domiciliul ei au reușit să-i restabilească pulsul, însă acolo vedeta a pierdut lupta cu viața. 

După cum bine știm, Lisa a fost puternic încercată anii trecuți, după ce și-a pierdut unicul fiu, pe Benjamin Presley, un tânăr care și-a luat singur viața.

În august anul trecut, Lisa Marie Presley a scris un eseu tulburător despre încercările ei de a trece peste moartea lui Benjamin: Înțeleg de ce oamenii încearcă să te evite odată ce a avut loc o tragedie groaznică în viața ta. Mai ales un părinte care își pierde copilul, pentru că acesta este cu adevărat cel mai groaznic coșmar al tău, a scris Lisa anul trecut, în eseul ei publicat de revista People.

Benjamin Keough avea doar 27 de ani la momentul morții sale din anul 2020. El a murit în urma unei răni auto-provocate prin împușcătură, în casa familiei Presley din Los Angeles.

Benjamin este fiul Lisei cu primul ei soț, Danny Keough, cu care s-a căsătorit în anul 1988 și de care a divorțat în 1994. Cei doi au mai avut împreună și o fată, actrița Riley Keough. Pe lângă aceștia, Lisa Marie Presley mai are două fiice gemene de doar 15 ani, Harper și Finley, care au rămas, acum, fără mamă.

Unica fiică a lui Elvis Presley a mai mărturisit că „trăia realitatea îngrozitoare a durerii”, odată cu moartea fiului ei. La doi ani de la moartea lui Benjamin, Lisa Marie Presley nu trecuse peste această pierdere tragică, ba mai rău, s-a învinuit pentru moartea fiului ei.

„Mă lupt cu mine neobosit, învinovățindu-mă în fiecare zi și mi-este destul de greu să trăiesc cu asta”, a mărturisit ea, adăugând că „alții te judecă și te învinovățesc la rândul lor, în secret sau în spatele tău, ceea ce este și mai crud și dureros".

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe