Liviu Teodorescu s-a însurat! Cine este aleasa lui şi ce mesaj i-a transmis cântăreţul

5 iulie 2021   Vedete

Liviu Teodorescu este din acest weekend un bărbat la casa lui. Sâmbătă, 3 iulie, s-a căsătorit civil cu iubita sa din liceu. Iată ce mesaj a avut cântăreţul pentru mireasa sa:

”Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna.”

Liviu Teodorescu şi Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Iulia Iacob este din Constanţa şi a reuşit să îl cucerească pe Liviu încă din anii de liceu. Au fost colegi la acelaşi liceu, în aceeaşi clasă, dovadă că iubirile tinere pot fi şi de durată.

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii şi Instastory-uri, în care a dezvăluit şi ceva foarte important. Când va avea loc cununia religioasă. ”Ăsta(n.r Motanul) vrea la buchetul miresei, dar azi nu eşti mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta" , a spus Liviu Teodorescu, pe Instagram.

Cei doi miri au fost extrem de frumoşi, eleganţi şi proaspeţi. Iulia are o siluetă de invidiat şi a purtat un sacou alb, tip rochie, cu o coafură foarte romantică, în timp ce Liviu a avut tot o ţinută albă, cu un imprimeu pe mânecă şi bust şi sneakerşi albi.

Foto: Instagram

Mai multe