Lora, o mireasă superbă în rochie roz. Artista i-a spus DA lui Ionuț Ghenu, după o relație de 9 ani

20 septembrie 2024   Vedete

Artista în vârstă de 42 de ani a surprins pe toată lumea, ieri, când a postat un clip și o serie de fotografii de la cununia civilă, devenind doamna Ghenu.

Evenimentul a avut loc la Primăria Sectorului 4, iar fosta Lora Petrescu a arătat excepțional în rochia ei cu fustă bufantă, cu aer vintage și într-o culoare plăcută de roz, în timp ce părul i-a fost coafat simplu, doar foarte elegant, în ton cu ținuta aleasă.

La rândul său, Ionuț Ghenu a ales pentru ziua lui cea mare un costum de culoare gri, asortându-se perfect cu soția lui.

Cei doi îndrăgostiți au așteptat vreme de câțiva ani să facă nunta pe care au tot amânat-o și din cauza pandemiei, iar cununia religioasă este programată pentru data de 5 octombrie. Pentru acest eveniment, frumoasa artistă a pregătit deja trei rochii spectaculoase.

Pe 5 octombrie facem petrecerea. Nu se va fura mireasă! Ionuț este și el stresat, mai avem multe de pregătit, avem multă lume, ne-au confirmat mai mulți decât ne-am așteptat prezența la eveniment. Vor cânta niște oameni pe sufletul meu! Am primit cadou de nuntă trupa mea preferată, dar nu vă spun acum despre cine este vorba. Este o trupă despre care spuneam acum mulți ani că, dacă e să mă mai mărit vreodată, mie trebuie să îmi cânte la nuntă!", a declarat Lora pentru Click!, înainte de evenimentul de ieri.

Cântăreața și alesul ei, actorul și comediantul Ionuț Ghenu, trăiesc o poveste de dragoste de nu mai puțin de nouă ani și formează unul dintre cele mai stabile și populare cupluri de vedete de la noi.

După ce și-au amânat nunta de două ori, cei doi proaspeți soți au avut parte de-un eveniment așa cum și-au dorit, avându-i aproape în ziua lor cea mare pe cei mai importanți oameni din viața lor. Casă de piatră, domnul și doamna Ghenu!

Foto: Instagram

Mai multe