Lora s-a vaccinat anti-Covid. Ce spune artista despre această experienţă

17 februarie 2021   Vedete

Lora se numără printre curajoasele din showbiz. Vedeta s-a vaccinat anti- Covid de frică să nu contacteze o formă gravă a bolii.

”Cred că e al zecelea vaccin din viaţa mea. Am făcut eforturi să am creierii intacţi... ca nah... e şi cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai doamne ajută!”, a scris Lora în dreptul imaginii realizate direct în timpul vaccinării.

Lora a avut parte de o experienţă neplăcută şi în perioada când a rămas izolată în Bali, după ce zborurile au fost anulate. Atunci, artista a contactat o boală mult mai gravă.

“Era să cad din picioare de şoc, am crezut că este COVID. Nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am panicat. M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc şi eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalţi bine, e ok. Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Aşa a fost. Nu era COVID. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctoriţa a spus să ne rugăm să fie covid şi nu dengue. Am avut simptome şi a fost mai greu primele trei zile. După mi-am revenit. Zeamă de frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

O lingură dimineaţa sau mai mult, dacă puteţi, şi seara, menţineţi trombocitele sus. Şi apă, cel puţin 7-8 litri pe zi, iar pentru febră mare şi dureri,  paracetamol’’.

Mai multe