Dennis Quaid s-a însurat, la 66 de ani, cu iubita de 27 de ani

25 iunie 2020   Love story

Nici regulile pandemiei, nici diferenţa de vârstă de 39 de ani între ei nu au fost obstacole în calea lor pentru a face acest pas

Actorul de 66 de ani şi iubita lui, Laura Savoie, au ales pentru acest eveniment un resort din Santa Barbara, avându-i alături doar pe cei doi martori aleşi în faţa pastorului. Şi dacă vi se pare pripit, ei bine, cei doi plănuieseră să-şi facă nunta în Hawaii în aprilie, urmată de o a doua petrecere în Nashville pentru prieteni şi familie, dar pandemia i-a împiedicat. Aşa că, nu au mai rezistat şi au făcut pasul în secret pe 2 iunie. "A fost cea mai frumoasă mireasă", a declarat Dennis pentru revista People despre Laura, care a putat o rochie semnată Chosen by One Day şi a avut un buchet de cale şi trandafiri. Dennis a ales un costum Hugo Boss. După ceremonie cei doi şi-au purtat verighetele Bvlgari cu mândrie, atrăgând atenţia vecinilor lor din Brentwood.

Laura, care are masteratul în contabilitate la Universitatea Notre Dame, l-a cunoscut pe Dennis la un eveniment de afaceri în mai 2019, starul declarând că pentru el a fost dragoste la prima vedere. "Iubesc ceea ce este ea ca persoană. Caracterul ei, inteligenţa şi, desigur, frumuseţea şi felul ei de-a vedea lumea", mărturiseşte Quaid. "Nu am cunoscut pe nimeni atât de îndrăgostit de viaţă. Nimic nu-l doboară pe Dennis şi asta m-a impresionat fantastic la el", a spus Laura despre actorul care a mai fost însurat de 3 ori şi are 3 copii. Cea mai cunoscută relaţie a lui a fost Meg Ryan, cu care are un fiu. 

Foto: Getty Images

Mai multe