Povestea de iubire dintre CRBL şi Elena, soţia sa. Sunt căsătoriţi de peste 11 ani

24 iunie 2020   Love story

CRBL are o soţie superbă care nu apare aşa de des în lumina reflectoarelor. Sunt căsătoriţi de aproape 11 ani şi trăiesc o poveste intensă de iubire. Chiar el a povestit cum a cucerit-o. 

În urmă cu peste 11 ani de zile, CRBL avea să o cunoască pe Elena. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, difuzată de Pro TV, la vremea respectivă CRBL fiind concurent, iar cea care avea să-i devină ulterior soţie, fiind coregraf. Pare că a fost chimie între ei, totul transformându-se într-o frumoasă poveste de iubire, o căsnicie model, cum mulţi îşi doresc. 

Nu au stat mult pe gânduri, CRBL şi-a luat inima în dinţi, iar după o vreme a cerut-o de soţie într-un mod inedit: "Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire", a povestit Elena în urmă cu un an pentru revista Ghidul Miresei. 

Artistul a mărturisit că nu există un secret al relaţiei lor, al mariajului lor, este vorba despre alegerea potrivită: "Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.", a declarat el pentru Click. 

CRBL a mai fost însă căsătorit o dată înainte de a o cunoaşte pe Elena. El a avut un mariaj cu Andreea, de care a divorţat în 2004. "Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi. Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul «viaţă noastră», ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: «viaţă mea» şi «viaţă lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu. Cei doi nu au mai ţinut deloc legătura. 

Cântăreţul se poate considera un bărbat împlinit, toate merg bine şi pe plan profesional, şi pe plan personal. Artistul are şi o fetiţă de 9 ani de care e tare mândru. 

Foto: Facebook

Mai multe