Lui Christian Sabbagh i s-a născut al patrulea copil

15 octombrie 2018   Vedete

Ieri, prezentatorul de ştiri de la Kanal D a devenit tată pentru a patra oară. Acum are doi băieţi şi două fete.

Christian Sabbagh a făcut anunţul, într-un mesaj postat pe Facebook, din care reiese că mezinul lui s-a grăbit să se nască cu câteva zile mai devreme.

"Cea mai frumoasă zi din viaţa unui părinte, unul ca oricare altul!

O zi obişnuită de weekend. Am fost să o iau pe Yasmine, ca să-şi petreacă sâmbăta alături de surioara ei mai mică, Anais. Pe drum, Iulia mă sună: îmi este foarte rău, hai să mergem urgent la spital! (..)

Mămica a fost internată de urgenţă şi m-am trezit brusc că trebuie să am grijă de un bebeluş, să-l schimb de pampers, să-i pregătesc laptele, situaţii, recunosc, neobişnuite pentru mine. M-am împărţit între spital şi casă, fără bonă, fără ajutor, fără vreo rudă aproape, am schimbat scutecele de parcă făceam asta de-o viaţă. Spre dimineaţă am primit şi răsplata, un băieţel scump şi drăgălaş!", a scris fericit Christian Sabbagh.

Soţia lui, Iulia, a născut natural, la o clinică privată din Bucureşti.

„Vreau să vă spun că mămica este sănătoasă. Băieţelul este sănătos. Uitaţi-vă cum arată la nici opt ore, nouă ore de la naştere. Anais e bucuroasă foc pentru că îşi vede fratele", a mărturisit Christian Sabbagh, într-un live pe Facebook.

„Bebe nu a mai putut aştepta şi că îşi doreşte să îşi cunoască surioara, să-şi cunoască tatăl, mămica şi, aşadar, a venit pe lume”, a spus Iulia, soţia lui Christian Sabbagh, la doar câteva ore după ce a născut un băieţel.

Pe lângă Anais, fetiţa de un an a Iuliei şi a lui Christian Sabbagh, ştiristul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.

Mai multe