Mădalin Ionescu: ''Pe Filip l-am dus la cele mai performante clinici din Germania''

19 august 2019   Vedete

Mădălin Ionescu a dat amănunte mai puţin cunoscute din viaţa lui de părinte. Prezentatorul TV ajunsese să doarmă doar trei ore pe noapte pentru a fi cât mai aproape de cei doi copii. Ba mai mult, Mădălin a făcut tot posibilul ca fiul lui să ducă o viaţă normală, aşa că l-a dus la cele mai performante clinici din Germania.

''Am privilegiul să fiu tată. Am trei copii şi pot spune că i-am crescut pe toţi cu un devotament pe care puţini îl intuiesc . Ani de zile am dormit trei ore pe noapte. Mă trezeam să-i pregătesc Ştefaniei micul dejun şi apoi o duceam la şcoală. Deşi televiziunea îmi ocupa extrem de mult timp, reuşeam sa fiu alături şi de ea şi de Filip. Pe el l-am dus la cele mai performante clinici din Germania. Ani de zile i-am purtat cu mine prin toată Europa’’, a scris Mădălin Ionescu pe o reţea de socializare.

Prezentatorul TV se emoţionează la gândul că cei doi copii au decis, la un moment dat, să se mute cu el. "Într-un anumit moment din viaţă... m-au ales şi nu o să uit asta vreodată . Cristina i-a “preluat” şi ne-a oferit tuturor caldura sufletească de care aveam nevoie. De doi ani a apărut şi Petra în viaţa noastră . O minune creaţă care ne uimeşte în fiecare zi . Copiii mei sunt uniţi şi se iubesc pentru că nu le-am oferit cioburi de sentimente . I-am iubit fără să fac diferenţe între ei. Am fost poate mai mult decât un tată. Unii bărbaţi pot să facă minuni . Reţineţi asta de la mine. Înainte să vă repeziţi să judecaţi, gândiţi-vă bine dacă aveţi toate datele la îndemână ... şi dacă aţi fi avut aceeaşi putere'', a adăugat Mădălin.

Mai multe