Mădălin Ionescu, primele declaraţii despre revenirea la TV. Ce spune despre emisiunea sa de la Metropola TV: "E o provocare"

22 februarie 2021   Vedete

După 4 ani de pauză, Mădălin Ionescu revine la TV. Va avea propria emisiune la Metropola TV. Prezentatorul a făcut acum declaraţii!

Mădălin Ionescu Show, emisiunea care îi poartă numele, va intra pe post din 22 februrie, de luni până joi, de la 22:00 până la miezul nopţi, conform Paginademedia.ro. Prezentatorul a făcut acum declaraţii despre revenirea sa pe micul ecran, dar şi despre alegerea făcută. De ce Metropola TV?

"Nu aş fi anticipat nici eu această evoluţie cu vreo lună-două în urmă. De ce aici? E simplu. Argumentul se numeşte Claudiu Perusco, directorul de producţie Metropola TV, un profesionist şi un om remarcabil. El m-a adus la Antena 1 (alături de Dana Mladin). În plus, am întâlnit la această staţie un nucleu de adevăraţi oameni de televiziune, dornici să construiască într-un climat relaxat, chiar cool, o alternativă la oferta clasică de pe micul ecran.", a spus Mădălin Ionescu pentru click.ro.

El a mai adăugat: "De la televiziune nu mai am nicio aşteptare. Bântuie prin staţiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător şi mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare şi de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluţie de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber şi o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanţia unui sprijin pe care l-am simţit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât şi a acţionariatului."

Mădălin Ionescu a primit multe oferte de a se întoarce la TV

"Am avut oferte în fiecare an. Prima a fost la o lună după ce am plecat de la Wowbiz. Nu am dorit să mă întorc în tv. Au fost perioade lungi, inclusiv în ultimul an când telefonul a sunat aproape în fiecare zi pentru tot felul de propuneri sau invitaţii în emisiuni. S-a întâmplat să aleg Metropola TV. E o provocare atât pentru mine, cât şi pentru cei de aici. Vom vedea ce se va întâmpla. Premisele sunt bune!", a declarat el pentru aceeaşi sursă. 

Foto: Facebook

Mai multe