Mai hot decât Ben Affleck? Cu el l-a înlocuit Jennifer Garner pe fostul soț care-a făcut-o să sufere

15 august 2023   Vedete

Jennifer Garner a fost surprinsă weekendul trecut cu iubitul ei, John Miller, bărbatul discret cu care a început o relație după ce a divorțat de Ben Affleck.

Actrița în vârstă de 51 de ani a fost fotografiată alergând împreună cu omul de afaceri în vârstă de 45 de ani, pe străzile cartierului Brentwood din Los Angeles, acolo unde locuiește Garner.

Jennifer are o relație cu John Miller încă din 2018. Ei sunt rar văzuți împreună în public, iar actrița nu a pozat niciodată împreună cu iubitul ei pe covorul roșu.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că lui Miller nu îi place deloc lumea Hollywood-ului. „Lui Jennifer îi place cât de puțin îi pasă lui de lumina reflectoarelor sau de toate chestiile de la Hollywood”, a spus sursa respectivă.

„Este foarte diferit de relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Nu-i veți vedea niciodată ținând cont de camerele de filmat sau participând împreună la evenimente, pur și simplu nu este stilul lor.”

Amicul lui Garner a continuat: „Sunt fericiți să fie un cuplu obișnuit, discret și nu au nevoie de validarea nimănui pentru a ști că sunt meniți să fie împreună.”

Imaginile cu cei doi iubiți la jogging apar la o săptămână după ce Garner a fost văzută îmbrățișându-l călduros pe fostul ei soț, Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani, tatăl celor trei copii ai ei: Violet, de 17 ani, Seraphina, de 14, și Samuel, de 11.

Atunci, Ben a dat o fugă până la Florența, ca să se întâlnească acolo cu cei trei copii și fosta soție, aflați în vacanță în Italia. Ben Affleck a ajuns în Cizmă cu un avion privat, iar revederea a fost din cale afară de emoționantă: ai fi zis că nu s-au văzut de ani de zile.

Mai interesant este că foștii soți Ben și Jennifer Garner au părut super fericiți de revedere. Aceștia s-au îmbrățișat strâns, făcând deliciul paparazzilor, însă e clar că între ei nu mai este loc decât de o frumoasă prietenie.

Foto: Profimedia

Mai multe