Mama lui Oprah a murit de Ziua Recunoştinţei. Ce relaţie avea vedeta cu cea care o abandonase la naştere?

27 noiembrie 2018   Vedete

Vernita Lee a trecut în nefiinţă la vârsta de 83 de ani casa ei din Milwakee. Ieri, Oprah a postat un mesaj legat de dispariţia mamei sale...

„Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase şi condoleanţele pe care mi le-aţi transmis după moartea mamei mele. Familia noastră e liniştită la gândul că Vernita a avut o viaţă bună, iar acum şi-a găsit Pacea”, a scris Oprah pe Instagram, alături de o imagine de arhivă (foto jos) cu întreaga familie reunită - Vernita fiind în mijloc. Ziua Recunoştinţei începuse bine pentru Oprah, într-o notă de veselie, la prorpietatea ei din Montecito, California. Mai târziu în acea zi, însă, bucuria ei s-a transformat în tristeţe, când a aflat că Vernita a murita.

 Însă vedeta TV şi mama ei n-au avut mereu cea mai bună relaţie. Vernita a adus-o pe lume pe viitoarea celebritate pe când avea doar 14 ani, lăsând-o în urmă pe micuţă atunci când a plecat din Mississippi şi s-a mutat în Milwakee. Astfel, Oprah a crescut într-o sărăcie lucie în grija bunicii ei materne, Hattie Mae. Iar lucrurile sunt cu atât mai încâlcite cu cât ea ar fi venit pe lume din aventura de o noapte a Vernitei cu un miner pe nume Vernon Winfrey. Ulterior, veteranul derăzboi Noah Robinson Sr. a pretins că este tatăl ei biologic.

Ani mai târziu, s-au împăcat – iar Vernita chiar a apărut la show-ul TV al lui Oprah pentru a trece printr-o schimbare de look.

În 2010, fanii lui Oprah au aflat cu stupoare că vedeta TV avea o soră vitregă, Patricia Lee – a cărei existenţă îi fusese ascunsă lui Oprah de către mama sa. Ea a dezvăluit atunci că avea nouă ani atunci când mama ei, Vernita Lee, a rămas însărcinată cu o fetiţă, Patricia, pe care a dat-o spre adopţie. Născută în 1963, Patricia a schimbat orfelinatele până la vârsta de şapte ani. A fost într-un final adoptată, dar femeia recunoaşte că a avut o copilărie dificilă.

Patricia a încercat timp de ani întregi să afle cine este mama ei adevărată, aflând aceste informaţii de-abia acum."Este un secret de familie care m-a lăsat fără replică. Doar câteva persoane din viaţa mea ştiu lucrul acesta. Am vrut să aflaţi această informaţie prima dată de la mine“, a mai declarat Oprah în cadrul emisiunii sale. Cu aceeaşi ocazie, Winfrey şi-a întrebat mama deschis de ce i-a ascuns acest lucru. Vernita a răspuns că i-a fost ruşine să spună ce făcuse – şi anume faptul că-şi dăduse copilul spre adopţie.

Foto: Profi Media, Instagram

Mai multe