Maria Sharapova este însărcinată! Sportiva a dat marea veste chiar de ziua sa

20 aprilie 2022   Vedete

Sportiva care s-a retras de doi ani din sportul profesionist și-a anunțat fanii că va deveni mamă pentru prima dată.

Rusoaica se află într-o relație cu Alexander Gilkes, iar cei doi se pregătesc acum să devină părinți, pentru prima oară.

Fosta tenismenă a făcut anunțul într-un mod inedit, chiar de ziua sa. Vedeta a sărbătorit într-un cadru idilic, la malul mării. S-a pozat cu burtica la vedere și explicând, într-un mod amuzant, că să mănânce tort pentru doi a fost mereu specialitatea sa.

Blondina a primit de îndată reacții de la fani, care au felicitat-o și i-au apreciat imaginile. Maria Sharapova s-a retras din tenis în urmă cu doi ani și s-a stabilit în SUA, la Los Angeles, acolo unde locuiește alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes (42 de ani).

Maria Iurievna Șarapova este o fostă jucătoare profesionistă de tenis din Rusia, deținătoare a cinci titluri de mare șlem. În anul 2004, ea a învins-o pe Serena Williams, câștigând astfel la vârsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai târziu, ea a înfrânt-o pe Justine Henin în finala de la U.S.

În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Mai multe