Mariah Carey a îmbrăcat rochia de mireasă. Momentul emoţionant oferit fanilor ei

4 decembrie 2018   Vedete

A ajuns la altar de două ori de-a lungul vieţii ei, prima oară fiind cu Tommy Mottola, actualul Thaliei, şi cu Nick Cannon, tatăl gemenilor ei. Dar asta nu înseamnă că Mariah Carey nu mai poate îmbrăca rochia albă de mireasă.

Recent, Mariah Carey a susţinut un concert ca parte din turneul ei ”All I Want for Christmas is you”, în cadrul căruia a îmbrăcat o rochie albă, care părea a fi de mireasă. Fanii au admirat-o îndelung pe celebra cântăreaţă, mai ales că rochia i-a evidenţiat noua siluetă şi talia de viespe.

Rochia a fost cu adevărat spectaculoasă, mai ales că, ulterior, s-a transformat într-una fără criolină. Partea de jos, voluminoasă, s-a putut îndepărta, iar artista a rămas într-o rochie dreaptă, care prezenta o crăpătură spectaculoasă. Iată câteva momente din concertul ei!

        View this post on Instagram                   Sååå stämningsfullt. Mariah, you are the light in my life💕 #mariahcarey #alliwantforchristmas #gothenburg #silentnight A post shared by Sandra Engstrand (@sandraemelie) on Dec 3, 2018 at 1:43pm PST

View this post on Instagram

Sååå stämningsfullt. Mariah, you are the light in my life💕 #mariahcarey #alliwantforchristmas #gothenburg #silentnight

A post shared by Sandra Engstrand (@sandraemelie) on

Mai multe